Rabattavtale hos Insanity Detailing

Insanity Detailing leverer bilpleietjenester av høy kvalitet for follo- og stor-oslo regionen, og står i bresjen for opprydning i en bransje med mye svart omsetning, dårlige arbeidsvilkår og ekstremt lav kvalitet på tjenestene som leveres. Insanity er godkjente av arbeidstilsynet, som gjør oss til en av veldig få aktører i Follo din bedrift lovlig kan samarbeide med. 

Kjøretøy og maskiner som ser bra ut blir bedre behandlet av de ansatte, og jo lettere det er å holde det rent - jo lettere er det å bevare verdien på utstyret.

Vi leverer et bredt spekter av tjenester, både til personbil, firmabil, lastebil, traktor, gravere osv. Så enten du ønsker en fast avtale for vask og vedlikehold, har hatt et uhell eller ønsker å beskytte, foliere eller style dine kjøretøy - så har vi løsningene for deg! 

Som medlem i Folloregionens Næringsforening får både din bedrift og dine ansatte en rabattert avtale hos oss. 

Bedriften: 
  • 10% rabatt på enkelttjenester
  • Opp til 30% rabatt på tjenester i forbindelse med rammeavtaler og bilparker
  • Opp til 20% rabatt på produkter til egne vaskeanlegg eller gaver

For de ansatte: 
  • 10% rabatt på alle tjenester
  • 10% rabatt på alle produkter i nettbutikk og i fysisk butikk på Langhus

For å bruke rabatten er det bare å ta kontakt med oss på enten telefon eller epost, eller via skjemaet på nettsiden vår. Når du snakker med oss er det bare å nevne at din bedrift er medlem i FRNF, så ordner vi resten. 

Vi kan også sette opp egne avtaler utover dette, så det er bare å ta kontakt hvis det er noe vi kan bistå med. 

Andre medlemsfordeler