Top Image

Hold deg oppdatert på hva som skjer i regionen

Siden 1991 har vi jobbet på våre medlemmers vegne for å fremme næringslivets interesser på politisk plan, og for å skape gode synergier på tvers av bransjer og kommuner. 
Top Image

Dra nytte av medlemsskapet

Som medlem kan du knytte deg et sterkt nettverk, og delta på alle våre arrangementer, kurs og samlinger. Du får flere gode medlemstilbud, og du har mulighet til å påvirke næringsutviklingen i regionen sammen med oss.

Vi har flyttet inn på Vekshuset i Ski sentrum

Etter over 2 år på Rosenholm Campus flytter vi inn på Vekshuset i Ski Sentrum, sammen med Trøgstad Sparebank og flere andre medlemmer!
Veksthuset er et fellesskap bestående av kompetansebedrifter innen bank, økonomi, eiendom, juss, regnskap, rekruttering m.m. Her samles fagmiljøer som utfyller hverandre, noe som bidrar til å skape et spennende arbeidsmiljø med store muligheter for personlig utvikling. Samtidig tilbys kundene av Veksthuset sømløs og personlig rådgivning, på tvers av fagområder. Dette gjør det enklere for både personer og bedrifter å få dekket sitt rådgivningsbehov, som igjen gir større muligheter til å finne gode, effektive og verdifulle løsninger. 

Foreløpig er det følgende spennende aktører som er tilknyttet Veksthuset Ski
  • Trøgstad Sparebank
  • Online Accounting 
  • People 4 You 
  • Smaalenenes Advokatkontor
Vi gleder oss over å være tilbake i Ski Sentrum, og er klare for å ta dere imot i Torgveien 4A, 1400 Ski! 

Siste nytt