Top Image

Hold deg oppdatert på hva som skjer i regionen

Siden 1991 har vi jobbet på våre medlemmers vegne for å fremme næringslivets interesser på politisk plan, og for å skape gode synergier på tvers av bransjer og kommuner. 
Top Image

Dra nytte av medlemsskapet

Som medlem kan du knytte deg et sterkt nettverk, og delta på alle våre arrangementer, kurs og samlinger. Du får flere gode medlemstilbud, og du har mulighet til å påvirke næringsutviklingen i regionen sammen med oss.

Vellykket årsavslutning på The Well

Det er ikke hver gang vi kan skryte på oss 106,6% oppmøte - men det kan vi for arrangementet den 5. Desember på The Well!

Takk til alle som møtte opp, og veldig hyggelig at så mange kunne være med på kveldsarrangement med middag. På møtet snakket vi om hva foreningen skal fokusere på de neste årene, og hva som er utfallet etter et større strategiarbeid utført av det nye styret. Vi gikk også gjennom en del målbare punkter for å bedre kunde tallfeste de aktivitetene vi gjør gjennom året. 

Gjennom møtet hadde vi en "Mentimeter", hvor det ble gitt feedback underveis på hva som var viktig, riktig og prioritert. 

Vi ser at mange av teoriene vi hadde før arrangementet stemte, og fikk bekreftet av bredden av kompetanse og behov i styret - også representerer medlemmene godt! 
 • Nettverk VS. Politisk/Kommunalt arbeid
  Hvis man må velge, så kommer nettverkingen og arrangementene først, men helst en kombinasjon med begge. 
   
 • Hvilken informasjon ønskes fortløpende, og hvor?
   

 
 • Hvilke type arrangementer ønskes, og hvordan skal de fordeles mellom fag og nettverking?
   


 
 • Temaer på møterTusen takk for et flott møte!

Siste nytt