Top Image

Hold deg oppdatert på hva som skjer i regionen

Siden 1991 har vi jobbet på våre medlemmers vegne for å fremme næringslivets interesser på politisk plan, og for å skape gode synergier på tvers av bransjer og kommuner. 
Top Image

Dra nytte av medlemsskapet

Som medlem kan du knytte deg et sterkt nettverk, og delta på alle våre arrangementer, kurs og samlinger. Du får flere gode medlemstilbud, og du har mulighet til å påvirke næringsutviklingen i regionen sammen med oss.

Sommerjobb for ungdom 2024

Tilbudet er for all ungdom født i 2008, 2007, 2006 og 2005 i Nordre Follo kommune, men vi er spesielt oppmerksom på ungdommer som har vært i kontakt med hjelpeapparatet og ungdom fra familier med lavinntekt.

Har du ledig jobb til en eller flere ungdommer i sommer, hører vi gjerne fra deg. Vi starter søket etter ungdom i januar i tett kontakt med ungdomsskoler, ungdomsklubber og NAV, i tillegg til at vi er aktivt ute i sosiale medier for å komme i kontakt med mange flotte ungdommer som ønsker seg sin første jobb. Søknadsfristen er 17.mars.

Vi kartlegger ungdommene når det gjelder jobbønsker, tidspunktet de kan jobbe og andre muligheter eller begrensinger. Så kobler vi opp mot deres behov eller gir dere et utvalg ungdommer å velge blant.

Ungdommene kan jobbe i skoleferien, som er fra 24.juni til og med 18. august, dvs uke 26-33.

I perioden må ungdom under 18 år ha minst to uker ferie.

Arbeidstilsynet har god informasjon om arbeidsvilkår, lønn, krav og rettigheter for ungdom under 18 år:
Informasjon om ungdom i jobb (lenke til Arbeidstilsynet)

Kommunen har sammen med samarbeidspartnerne et team på jobb i sommer som kan følge opp og svare på spørsmål.
For mer informasjon gå inn på lenken til Nordre Follo Kommune sin side

Legg inn en uforpliktende interesse ved å registrere din bedrift/virksomhet ved å skanne QR-koden eller via linken under, så tar vi kontakt!
 

Siste nytt