Top Image

Hold deg oppdatert på hva som skjer i regionen

Siden 1991 har vi jobbet på våre medlemmers vegne for å fremme næringslivets interesser på politisk plan, og for å skape gode synergier på tvers av bransjer og kommuner. 
Top Image

Dra nytte av medlemsskapet

Som medlem kan du knytte deg et sterkt nettverk, og delta på alle våre arrangementer, kurs og samlinger. Du får flere gode medlemstilbud, og du har mulighet til å påvirke næringsutviklingen i regionen sammen med oss.

Julehilsen fra FRNF

Kjære medlemmer av Folloregionen Næringsforening,

Når vi nå nærmer oss slutten av året, ønsker jeg, på vegne av foreningen, å uttrykke vår dypeste takknemlighet for deres engasjement og støtte gjennom dette året.

2023 har vært et år fylt med både utfordringer og triumfer, og det er deres urokkelige arbeidvilje og innovative tilnærming som har gjort det mulig for vår region å fortsette å blomstre og vokse. Deres bidrag til næringslivet i Folloregionen har vært uvurderlige, og vi ser frem til enda et år med samarbeid og suksess.

Julen er en tid for refleksjon, takknemlighet og å dele glede med de rundt oss. La oss ta denne tiden til å verdsette våre prestasjoner og de sterke båndene vi har skapt sammen.

Vi ser med spenning frem til det nye året og de muligheter det bringer. Må 2024 bli et år fylt med velstand, innovasjon og fellesskap for oss alle.

Ønsker dere en fredfull jul og et nytt år fylt med større nettverk, økt kompentase - og masse god business!

Med vennlig hilsen
Stian Ulvøy - Daglig leder 

Siste nytt