Lukk Close

Registrer deg i vårt næringsregister!

Det er gratis og uforpliktende å registrere din bedrift i næringsregisteret, det er dog noen fordeler til medlemmer.
Bli medlem av FRNF
Medlemskontigent
  • Prioritert sortering i næringsregisteret
  • Tilgang til et stort nettverk
  • Deltakelse på alle våre arrangementer
Les mer og registrer deg her!
Kun næringsregister
Gratis
  • Vis deg frem for lokale kunder
  • Finn nye samarbeidspartnere
  • En fot innenfor, som åpner flere muligheter
Les mer og registrer deg her!

Birger N Haug AS

KVALITET OG OMTANKE SIDEN 1947

Norges største Nissan- og Subaru-forhandler ble etablert i 1947 og hadde 70 års jubileum i 2017. Det som startet som et verksted på Bislett utviklet seg raskt. I dag er Birger N. Haug også forhandler av Hyundai, MG, Isuzu og Maxus og har avdelinger i Oslo, Asker og Bærum, Lillestrøm, Follo, Buskerud, Gardermoen og Røyken. Fordelt på våre avdelinger er 350 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie og klargjøring. Våre kjerneverdier har siden 1947 vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alt vi leverer, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss om miljøet, mennesker og deres utvikling. Vi viser interesse, har toleranse og respekt for andre – både kunder og medarbeidere. Birger N. Haug har de siste årene hatt god vekst og forventer å levere ca 7 000 nye og brukte biler, og omsette for NOK 2,9 mrd. i 2021.

Birger N. Haugs historie

I 1947  ble Birger N. Haug AS etablert med verksted på Bislett i Oslo.

I 1956 Birger N. Haug var med på å etablere Viking Redningstjeneste, og var landets ledende Vikingoperatør til salget av Viking i 2008.

På starten av 80-tallet utvidet BNH ved å etablere bilforretning med salg av Nissan i Asker, og på Rud i Bærum.

I 1992 flyttet vi fra til Bislett til Ensjø etter å ha overtatt lokalene til Jan-Sun Motor på Skøyen. Samme året startet vi bilskadereparasjon på Rud og bygde nytt anlegg på Nesbru, hvor vårt eiendomsselskap holder til i dag.

Birger N. Haug var en av de første bilforretningene i Norge som ble ISO-sertifisert. Vi ble første gang sertifisert i 1995 og har siden den gang blitt re-sertifisert hvert tredje år.

I 2013 ble BNH også miljøsertifisert.

I 1996 etablerte vi nok en avdeling i Oslo. De gamle lokalene til Levahn Lokomotivfabrikk ble totalrenovert og bygget om til bilskadesenter og bilforretning.

I 1999 overtok vi salg av Subaru fra Subaru Norges detaljavdeling og flyttet denne til Ensjø. Samme året etablerte BNH nytt skade- og lakksenter i Oslo.

I 2001 overtok vi Subaru på Skøyen fra Aero Auto og Nissan Skøyen fra Nissan Norge.

I 2006 utvidet Birger N. Haug ytterligere ved å ta over bilforretningen på Romerike fra Nissan Norge.

I 2008 ble ny avdeling åpnet på Follo i nye lokaler med salg og service av Nissan, Subaru og Renault.

I 2009 åpnet Birger N. Haugs nåværende og – Nordens største Nissan- og Subaru-bilforretning i Haraldrudveien 9 i Oslo.

I 2010 startet byggingen av nytt skadesenter ved avdeling Oslo. Skadesenteret åpnet i 2011 og ble utvidet i 2014/15.

I 2014 startet bygging av et nytt klargjøringsanlegg på Follestad i Røyken (Johan Follestadvei 15) Anlegget ble åpnet i 2015/2016. Her blir nye og brukte biler klargjort før de distribueres videre til avdelingene for salg. Her er også salg av brukte biler og eget fotostudio.

I 2016 overtok vi Buskerud Bilsenter i Drammen. Fra 1. januar 2017 er det nye navnet Birger N. Haug Buskerud.

I 2016 åpnet nytt småskadesenter ved vårt skadeanlegg i Oslo.

I 2017 ble Birger N. Haug forhandler av Hyundai og har i dag fire butikker som selger merket. I september åpnet en ny avdeling på Nesbru i Asker som kun forhandler Hyundai.

I 2017 lanserte Birger N. Haug, som første bilforhandler i Norge, nettbutikk for salg av bil. De første bestillingene av Nissan LEAF 40 kWt ble gjennomført i september.

I 2018 åpnet vi dørene til vår nyoppussede og flotte Nissan-butikk ved vår avdeling i Oslo.

I 2019 åpnet vi vårt flotte bilvarehus på Gardermoen som selger Hyundai, Subaru og tre nye merker i BNH sitt sortiment: Suzuki, Isuzu og Maxus. Her er også et av Norges største utvalg av brukte biler, både Premium (nyere bruktbil med garanti) og Outlet (eldre brukte biler)

I 2020 overtok Birger N. Haug Aaby Auto. Fra 1. mars er det nye navnet Birger N. Haug Vøyenenga.

Kontaktpersoner