Lukk Close

Registrer deg i vårt næringsregister!

Det er gratis og uforpliktende å registrere din bedrift i næringsregisteret, det er dog noen fordeler til medlemmer.
Bli medlem av FRNF
Medlemskontigent
  • Prioritert sortering i næringsregisteret
  • Tilgang til et stort nettverk
  • Deltakelse på alle våre arrangementer
Les mer og registrer deg her!
Kun næringsregister
Gratis
  • Vis deg frem for lokale kunder
  • Finn nye samarbeidspartnere
  • En fot innenfor, som åpner flere muligheter
Les mer og registrer deg her!

Instant Norge AS

VÅR KVALITET – DIN SIKKERHET

INSTANT startet sin virksomhet i 1973 under navnet VECTUR aluminiumstillaser. Det største forretningsområdet var salg av Instant stillaser, UpRight plattformer og Hercules-lifter. Bedriften forandret sitt navn til Instant Norge AS i 1985.

Instant er i dag en raskt voksende bedrift bestående av 9 selskaper, og er lokalisert i 4 land: Norge (Instant Norge AS), Litauen (Instant Lietuva UAB, Instant Baltic UAB og Instant Business Services UAB), Estland (Instant Eesti OÜ) og Latvia (Instant Latvia SIA).

 

Alt du trenger på ett sted

En av våre styrker er vårt brede utvalg av produkter: stillasprodukter og INSTANT-stillaser, fasadestillas, lifter, materialheiser, pedallift, byggegjerder, gangbaner og materialhåndteringprodukter også kjent som Blue line-produkter. Vi tilbyr et komplett «etter salg»-vedlikehold, for eksempel service, årlig kontroll og reservedeler. Dette hjelper oss å tilby gode løsninger og sparer kundens tid. Velkvalifiserte og profesjonelle ansatte kan gi brukerstøtte via telefon eller på et hvilket som helst sted hvor det er behov for det.

Vi er verdsatt for vårt sterke fokus på produktkvalitet og muligheten til å tilby våre produkter til en fornuftig pris. Å jobbe direkte med forskjellige produsenter sikrer rask levering av reservedeler og forbedrer klientens service.

 

Vår erfaring – vår styrke

Et bredt utvalg av produkter og vår erfaring fra mer enn 40 år på det norske markedet gjør oss i stand til å møte behovene til mange forskjellige kunder. Vi er stolte over å ha Norges ledende utleieforretninger, store offentlige etater og en rekke entreprenører og håndverksbedrifter som våre fornøyde og trofaste kunder. Våre kunder setter pris på vår personlige kontakt, rask levering og pålitelighet.

Vår tid på markedet har hjulpet oss å velge de beste leverandørene og tilby sertifiserte produkter av høy kvalitet til en god verdi for pengene.

Kontaktpersoner

Thomas Sjøvold
Daglig Leder

Bilder