Lukk Close

Registrer deg i vårt næringsregister!

Det er gratis og uforpliktende å registrere din bedrift i næringsregisteret, det er dog noen fordeler til medlemmer.
Bli medlem av FRNF
Medlemskontigent
  • Prioritert sortering i næringsregisteret
  • Tilgang til et stort nettverk
  • Deltakelse på alle våre arrangementer
Les mer og registrer deg her!
Kun næringsregister
Gratis
  • Vis deg frem for lokale kunder
  • Finn nye samarbeidspartnere
  • En fot innenfor, som åpner flere muligheter
Les mer og registrer deg her!

ROUTE66USA INFO AS

DET BEGYNTE MED 20 KAMERATER PÅ EN KJØRETUR


Arve Stallvik oppdaget denne fantastiske kjøreturen i 2003 og tok med seg 20 kamerater på det som skulle være Norges kuleste guttetur. Stallvik, nyhetsjournalist, reisejournalist og forfatter tok turen sammen med venner.

 

Noen år etterpå var ikke lenger dette noen privat guttetur. Det som begynte med 20 venner var nå over 1350 venner på tur. Hobbyen og den ville ideen om å ta med seg 20 venner på to hjul gjennom hele Amerika, hadde i 2008 blitt verdens største Route 66-selskap. Med mer enn 30 organiserte turer og mer enn 1000 deltakere årlig markerte dette begynnelsen på det som i dag er Route 66 International.
 

Arve har reist verden rundt i 25 år som fotograf, journalist, forfatter og eventyrer. I USA kalles han bare «Mr. Route 66». Han har besøkt Antarktis/Sydpolen-området to ganger, vært på alle verdens kontinenter, besøkt så godt som alle stater i USA, og har som en av svært få mennesker i verden gått på ski til Nordpolen sammen med polfarer Børge Ousland.
 

Ifølge Ousland er Arve Stallvik den første trønder som noensinne har gått på ski til Nordpolen og en av bare cirka 100 mennesker i hele verden som har gått på ski med pulk til Nordpolen og overnattet på veien. Det var på denne skituren til Nordpolen han bestemte seg for å danne et Route 66-firma og vise folk veien tvers over Amerika.

 

Firmaet heter Route 66 International – www.route66usa.info – og er i dag verdens største Route 66 USA-arrangør.

 

Kontaktpersoner

Arve Stallvik
Administrerende Direktør