Lukk Close

Registrer deg i vårt næringsregister!

Det er gratis og uforpliktende å registrere din bedrift i næringsregisteret, det er dog noen fordeler til medlemmer.
Bli medlem av FRNF
Medlemskontigent
  • Prioritert sortering i næringsregisteret
  • Tilgang til et stort nettverk
  • Deltakelse på alle våre arrangementer
Les mer og registrer deg her!
Kun næringsregister
Gratis
  • Vis deg frem for lokale kunder
  • Finn nye samarbeidspartnere
  • En fot innenfor, som åpner flere muligheter
Les mer og registrer deg her!

Rocknroll Catering AS

Vi er Janne og Tommy, kokkeparet som i 2015 bestemte oss for å starte cateringfirma i Ski Sentrum. Visjonen vår er enkel: Å bringe god, trygg og ærlig mat til folket. Med nesten 40 års fartstid i bransjen tilsammen har vi stå-på viljen som skal til for å gi folk det de vil ha, når de vil ha det, og med uslåelig kvalitet og viktigst av alt, god smak.

Ønsker du å gå rett til våre menyer, klikk her.
 

Lenke til skjema for bestillinger finner du her. Alle bestillinger behandles manuelt og vi etterstreber å bekrefte bestillinger innen 1 virkedag.
 

Janne er tidligere souschef ved Grand Hotel Oslos bankettkjøkken og Tommy har vært medeier og kjøkkensjef ved Odonata på Fornebu. Sammen med vår mangfoldige stab har vi et bredt spekter av kunnskap og erfaring fra hotell-, restaurant- og cateringvirksomhet. Nå jobber vi sammen hver eneste dag for å skape matopplevelser folk sent vil glemme, og for å være cateringleverandøren som alltid leverer det lille ekstra. Vi er glade i utfordringer, men vi kommer aldri til å love mer enn det vi klarer å levere. 

 

Ved alle slags anledninger er vi til stede gjennom hele prosessen. Vi har lang erfaring med bryllup, konfirmasjoner, bursdager og alle andre typer sammenkomster som behøver god mat.

 

På våre menyer vil du finne en blanding av tradisjonell og moderne mat, noe for enhver smak. Vi følger naturligvis alle moderne retningslinjer for allergimerking og tilpasser menyer ved behov. I tillegg har vi utstyret som skal til å for å produsere vår egen julemat med alt som hører til.

 

Den 9. Mars 2015 åpnet vi vårt toppmoderne kjøkken i det gamle pølsemakeriet til Slakter Bob. Vi er rett frem, til venstre i bakgården på den solide og ærverdige Opsahlgården i Gågata i Ski sentrum. Herfra sprer vi matglede til Follo og omegn.

 

I april 2019 utvidet vi Rock’n’Roll-Butikken med inngang fra Gågata. Stikk innom i våre åpningstider og ta en kikk!

Kontaktpersoner