20% Introduksjonstilbud

Som sertifisert gjennom mPower-akademiet i stressmestring tilbyr jeg medlemsskap for bedrifter som ønsker å styrke sine ansattes håndtering av stress. La oss sammen jobbe mot en mer balansert og effektiv arbeidsplass.

Bli godt rustet i hverdagsstresset


Visste du at vi arbeider mindre, har mer ferie og mer komfort enn noen generasjon før oss? 


Likevel rapporterer nesten halvparten av oss at vi er konstant slitne og mangler mentalt og fysisk overskudd. Hvorfor? 

Jeg mener vi har glemt kunsten av å hvile. Musklene våre trenger hvile for å restituere seg og det trenger hjernen også. Men hvordan hviler vi smart?

Jeg tar deg eller din bedrift gjennom hvordan man kan redusere stress, bedre konsentrasjon, bedre nattesøvn, mindre muskel og skjelettplager, øke produktiviteten, øke kreativiteten og mange flere fordeler. 

Månedlig abonnement

Tilbyr skreddersydde programmer for stressmestring, mentaltrening og kostholdsveiledning til bedrifter og privatpersoner. Arrangerer økter personlig, hvor vi presenterer verktøy og øvelser for å redusere stress, forbedre konsentrasjonen og fremme trivsel. Vi følger opp de ansatte for tilbakemeldinger og evaluerer effektiviteten av programmene.

Trikset er å ikke tenke at du må endre masse og nå langt for å kjenne på progresjon, trikset er å ha fokus på de små stegene.

  • Kontorstrekk
  • Korte og effektive økter.
  • Innhold i øktene tilpasses til bedriftens "problemområder". 
  • Øvelsene består av enkle og effektive øvelser innen styrke, tøying, bevegelighet og pust.  
  • Målet er å få i gang blodsirkulasjonen, mer overskudd og mindre muskel/skjelettutfordringer. Dette fås i månedlig abonnement til din bedrift. 

 

Andre medlemsfordeler